mandag, juli 16, 2012

Storskraldemesteren


Se hvad Doug fandt i storskralden. Den er helt fin og i god stand. Det trænger bare til lidt pudsning og noget omsorg. Stoffet er gyselig 90er agtig, så mon ikke jeg skulle sy en ny? Jeg eller min lillebror havde faktisk en lign. barnestol. Stolen var bare af brunt træ og den særlige ved den er, at den kan foldes ned så den fungerer som et sæde med et stort flade foran man kan lege ved. Ren nostalgi!

3 kommentarer:

 1. Hej Elisa.
  Jeg har præcis det samme stol som du har :-) og ja jeg er enig med dig i at det er et meget smart stol.
  Jeg har faktisk lige købt mønster til hynden. Mønsteret kan du finde på www.stofogstil.dk
  Knus Mette

  SvarSlet
 2. Tusind tak for tippet Mette!

  SvarSlet
 3. Den stol er jeg også vokset op med. Håber stadig mine forældre har den på loftet

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...