fredag, juli 13, 2012

Statusen herhjemme


Teo er i dag 3 uger gammel og trives fint, han gør det babyer nu engang skal gøre, sove, amme, tisse/skide, græde og ellers bare kikke med store nysgerrige øjne de få timer på døgnet han er vågen. Og jo, han har da smilet til hver af os. Og nej, ikke kun et bøvsesmil, men et smil der viser at han er helt med på de sjove ansigter vi skærer til ham.
Jeg ammer ham stadig ikke fuldtids, og jeg gør ellers mit for at øge mælkeproduktionen. Max er meget, som i MEGET glad for sin lillebror og vil gerne kramme og kysse i et væk, så vi er nødt til nogle gange at sige at han skal slappe lidt af, ellers vil der være et skaldet plet i toppen af Teo's hoved og hans kinder kysset i smadder. Men det er da dejligt at se en uforfalsket kærlighed.


Jeg er ikke den store the-drikker, men jeg gør da gerne mit for at jeg bliver smækfuld med mælk, så der bliver lige til 2 liter the om dagen, og det er med lakridsrod i. Jeg elsker lakrids, men ikke lige min favorit the-smag. Ved godt at en god mor ikke sidder i brystet, men jeg synes at jeg først når jeg har gjort alt hvad der er menneskeligt for mig at kunne amme, at jeg bagefter kan have en bedre samvittighed over at han med stor sandsynlighed bliver et flaskebarn.

Egentlig sover jeg ok, men lige nu døjer jeg med bihulesbetændelse og Max hoster sine lunger op og næsen der løber. Der er kun Doug der indtil videre er sluppet nådigt. Og Teo.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...