tirsdag, juli 24, 2012

Dengang vi skulle i skoven og farede vild...


Og endte ud i Mårslet af alle steder. Vi fik da set byen, og jo vi kunne godt tænke os at bo der, det er dejligt ude på landet. Men langt væk. Fra Århus. Et godt bevis på at jeg er en byboer, mn krop begyndte straks at klø overalt. Troede at jeg var blevet stukket af hvepse og bidt af hestebremser. Insekterne elsker mig bare. Men det skete intet. Vi gik ud blandt aksene. Det synes Max var sjovt. Før nogle pipper op at det må man ikke gøre, skal det lige siges at kornet stod ude på et sted der skal forvandles til et boligområde og der var ikke en gård i nærheden.


Hans søde fod er babylille, men alligevel viser hans fødder tegn på at blive kæmpe plader, ligesom hans fars fødder. Max' egne er allerede rykket op i superligaen for børnestørrelser.


Heldigvis var mor her klog nok til at tage en madpakke med. Det reddede alle fra sultedøden ;-)

3 kommentarer:

  1. du kommer nok til at bande stygt når du skal skifte sko fordi Max eller teo's fødder er vokset ud fra dem. hehe. Håber du ved hvor du kan skaffe billige sko. :)

    det ser hyggeligt ud. tja. byboerne.. det er jeg også. men nyder dog en tur i skov så længe jeg ikke bliver overfaldt af hvesper, myg og andre småkryb.

    john

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...