torsdag, juni 14, 2012

Terminsdagen


Så er jeg nået til terminsdagen, hele 40 uger har lillebroren været inde i maven og vokset. Men det lader ikke til at det lige bliver i dag han vil ud. Det er såmænd også i orden. Kan godt vente lidt mere, men så heller ikke meget mere. Det har ikke været optræk til noget seriøse veer. Har lægens ord for at min graviditet har forløbet sig helt efter bogen og ganske ukompliceret i forhold til min forrige med Max, hvor jeg havde svangreskabsforgiftning, en ufølsom læge og stress over flytningen, og eksaminerne.

Lillebroren har nu været 12 dage længere i min mave end Max og allerede større og tungere end han selv var. Men uanset hvor dejligt det er at have en forholdsvis normal graviditet, ville jeg for i alverden ikke have undværet forløbet med Max i maven, ellers var han aldrig blevet til den dejlige dreng vi har i dag, og som vi alle elsker så højt. Men jeg er priviligeret, jeg får lov til at prøve to helt forskellige graviditetsforløb. Der er mange der end ikke kan få lov til at gennemføre bare et. Jeg er sikker på at der er nogle derude der mente at der er snyd at en som jeg bare bliver gravid uden videre, uden at kæmpe for det. Jeg ville ønske at alle der gerne vil opleve det, får lov til at opleve det.

Nu er der bare nedtællingen til den store finale. Bliver det i morgen? I næste uge? Hvem ved.

5 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...