tirsdag, juni 05, 2012

Så pynter vi ladies and gentlemens...

I torsdags var jeg og Anette  over ved Julia for at lære at pynte cupcakes. Jeg kan godt hilse og sige, at det er lidt sværere end man tror, men hvis man øver sig, får man nok håndelag for det senerehen. Så er det godt at der er villige kageaftagere herhjemme. Lad mig med det samme sige, at der var andre kursister til stede der bare var rigtig gode og kreative i pyntningen. Men sjovt var det da, og jeg har ikke helt mistet modet. I øvrigt koster det næsten ingenting at være med i 2 timers kursus, og der var lækre ting man kunne købe til at lave fondant, frosting og royal icing med. Ikke mindst Julias bog som er letlæselig og pædagogisk udformet til en pyntemongol som jeg. Tror at det bliver min kagebog nr. 1 i laaaang tid. Julia har også en konkurrence inde på bloggen, hvor man kan vinde bogen og diverse pynt.

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...