mandag, juni 18, 2012

Endnu en plaid...


Så fik jeg lavet endnu en plaid, i absolute tøsefarver. Det er foret med pladevat og bagsiden er et bomuldsstykke fra Stof2000 som koster 40 kr. pr. meter. Jeg glæder mig til at give det til modtageren. Jeg håber at hun sætter pris på hjemmelavede kreationer. Jeg bliver bedre og bedre for hver gang jeg syr et nyt tæppe/en plaid. Snart vil jeg kaste mig over noget i voksenstørrelse. Jeg skylder vist nogen en par meget forsinkede julegaver.

7 kommentarer:

 1. Nej hvor er det fint!!!!
  Jeg er helt vild med fe-stoffet!

  SvarSlet
 2. Tak :-)

  Fe-stoffet er fra Malika og Rosa.

  SvarSlet
 3. Ej hvor er den bare fed! Jeg er helt vild med farverne!

  Tak for kigget!
  Kig forbi mine giveaways!

  SvarSlet
 4. Åh hvor er det så fint <3! Er ret sikker på at modtageren bliver så rørt og overvældende ;-) tænk hvor meget tid du har brugt på det! (håber det er til mig ;-) hehe)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...