torsdag, juni 07, 2012

De sidste uger...


I dag er jeg i uge 39 og lillebroren er blevet målt (man måler vægten via scanningen, lyder mærkeligt, men det er sådan man gør) til at veje 3132 gram, næsten en kilo tungere end sin storebror. Jeg har pakket min fødselstaske om og om flere gange. Jeg tjekker om jeg har alt med, hvis nu der lige pludselig sker. Men indtil videre er der ikke sket ret meget, jeg har lidt plukveer der bider når jeg sover om natten, men jeg kan stadig sove og så "stenmaven" om dagen. Jeg har termin på onsdag, og også den dag svigerne fra Svendborg henter Max og har ham som deres feriebarn i nogle dage. Så håber jeg, at lillebroren vil ud. Men går jeg en uge over tiden, bliver jeg sat igang, dem der har fået kejsersnit før, må helst ikke gå alt for meget over tiden. Så det kan være i morgen (hvis naturen ville bestemme sig)  eller først om 14 dage i følge Skejby. Jeg har det selv ok, jeg sørger for at komme ud at gå lidt hver dag, og tager tøj på der er let at tage på, for det er en kamp at komme op fra gulvet når man har prøvet at tage sokker på med en kæmpe mave der er i vejen.

Max glæder sig helt vildt, kysser min mave hver dag og spørger om det er i dag han kommer. Men han må lige vente lidt endnu. Han skal nok blive belønnet med en stk. bror. Næsten hver dag afleverer jeg ham i børnehaven og jeg vil tro at alle pædagogerne venter i spænding lige så meget som vi gør, for maven er altså den første de kikker på, når jeg kommer vraltende ind.

Jeg er i en slags limbo mellem at være bare gravid til i begyndende fødsel, og tiden kan godt føles ekstra lang. Men jeg håber, at I bærer over med mig og den lille, han skal nok være her.

5 kommentarer:

 1. Held og lykke håber han snart kommer ud og siger hej for han er ventet ;)
  Håber også Max er kommet ovenpå igen?
  KRAM til dig søde

  SvarSlet
 2. Du ser yndigt ud :-)
  Kom Max tidlig til verden?

  Hilsen

  En fast læsere Kia

  SvarSlet
 3. Hehe, må grine lidt - det gav mig masse minde om at vente sig nr. 1 og nr. 2 er meget forskellige. Dermed alle personale på bhv venter spændt og klikker på din mave. Det gjorde også hos Christoffers bhv - hver gang jeg afleverte, sagde de voksne, åh du er stadig "tyk"...Ja det er jeg jo her.Ingen bilstol med lille baby. Lykke til og det er jo MEGET snart at I skal blive fra 3 til 4. Så hyggelig:)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...