mandag, maj 28, 2012

Tilstanden lige nu...


I dag er jeg 37 uger og 4 dage henne - i princippet er det i orden at jeg føder nu, da barnet er fuldt ud udviklet og lungerne er modnet. Jeg bliver sørget godt for af Skejby der holder øje med hver eneste skridt der sker inde i min mave og det er jeg taknemmelig for, trods jeg HADER ventetid der er uundgåelig på hospitaler. Jeg mærker ham meget, flere gange om dagen, og ja, der er forskel fra dengang med Max. Ham her er en rigtig MØVER (Max var en sparker) og også en selskabsløve der kan lide at feste om aften. Der dage hvor jeg knapt kan rejse mig så ondt jeg har, og så er det dage jeg ikke lige husker med det samme at jeg er gravid før jeg lige kikker ned eller han giver en hilsen ved at breakdance med hovedet nede i mit bækken. Han har lagt sig fast dernede. Jeg har haft slemme plukveer og i en par dage var der tegnblødninger, så det kan ske når som helst. 14. juni er ikke den dato han bliver født i. Det bliver før, men nej, ikke et maj barn.

I øvrigt er jeg faktisk færdig med min udfordring, boldene er i hvertfald, men jeg er ved at gå ud af mit gode skind af at lede efter den uroring jeg har købt til at montere boldene på. Aner ikke hvor de er, men så snart jeg har fundet den, så viser jeg herligheden frem. Er I andre ved at runde af også? Mere om det i et senere indlæg.

5 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...