onsdag, maj 02, 2012

Tada... Sidste billede af Nessie!


Så var jeg til den sidste scanning i dag. Lillebroren er nu så stor at det kan være svært at få et godt billede. Men det billede der er fint nok, og jeg fik forklaret af scanningssygeplejersken hvad der er hvad. Det har jeg så illustreret her, så det ikke bare er noget Loch Ness i dårligt vejr for jer, der ikke er øvet at se på de slags billeder.

Han vejer nu mere end Max gjorde da han blev født. Han vejer nemlig 2,5 kg og er vist nok 42-44 cm lang. Der er 6 uger tilbage at vokse i. Der blev spottet lange benene (absolut ikke fra mig!) Så alt i alt går det ganske godt. Mit helbred er faktisk fint trods overvægten, har ikke sukkersyge, forhøjet blodtyk og urinen er så basisk som det skal være. Nu er resten op til naturen. Næste gang i ser ham, bliver det i farver her på bloggen.

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...