mandag, maj 14, 2012

Skillevejens kringlekroge

I dag har jeg blidt prøvet at fortælle Max, at hans gode ven W ikke længere ville gå i samme børnehave som ham i næste uge. Der blev spurgt hvorfor han skal gå i en anden børnehave, og om W ikke kan lide ham mere og hvorfor de ikke kan bo sammen. Spørgsmål jeg med trods den voksnes fornuftige logik ikke kan svare ham på. Fordi sådan er livet nu bare engang.

Fordi jeg er ekstra mange hormoner i kroppen pga. graviditeten, holdt det hårdt at holde tårerne tilbage. Om Max forstod? Ja, det er et godt spørgsmål, det slags skal nok trænge ind lidt efter lidt. Jeg ville ønske at jeg kunne skræmme ham fra det slags. At miste en god ven er lidt som at få amputeret noget fra hjertet. Men jeg satser på at Max' unge alder og hans friske gåpåmod hurtigt fører til gode nære og nye venner. Men jeg lover at jeg ikke sådan lige glemmer Max' første gode ven. Han vil blive savnet!


Ps. Vil ligeledes savne hans dejlige forældre.

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...