lørdag, maj 12, 2012

Servicemeddelelse - fotomagi

Jeg er noget af en app-nørd, og jeg elsker at lave alt muligt med foto-apps, så de billeder jeg tager bliver federe, bedre eller bare sjovere at se på. Det første du skal have er Instagram, det er en slags foto-blog, hvor man har mulighed for at skifte farvefilter og gøre billedet du tagere mere retro at se på. Man kan også følge andre bruger af Instagram, faktisk på samme måde som man kan følge blogs, og det er et rent slafferenland for fotonørder. Det findes virkelig vilde, flotte og meget dygtige instagram-brugere og billederne er taget og fikset i almindelige mobiltelefoner.

Alm. billede taget med 8 pixl mobilkamera


Lo-Fi billede på Instagram


Så er det straks lige lidt federe at se på. Instagram bruges af alle smartphones, både iphone og android. Der findes mange indstillinger, så man skal bare gå i krig og vælge det man synes ser fedest ud. Hvis man ikke er til Instagram kan man til fordel bruge det mindre kendte, men bestemt ikke dårligere app der hedder Lightbox


Der er adskillige apps der kan tilføje effekter, fjerne farver, lægge overshining på og alt muligt, men den bedste app til den indtil videre er Pixlr-o-matic. MagicHourFree er også fint at arbejde med og synkroniserer med Instagram.


Man kan sætte labels på, og det kan gøres i flere farver og stil, app'en hedder Labelbox, men skriv label i søgefeltet, så dukker der mange flere gratis apps med den mulighed.


Man behøver ikke en computer til at lave en fotocollage, det kan snildt gøres på din mobil, og den jeg bruger hedder Photo Grid og den har flere udformninger og muligheder end andre apps jeg har fundet mht. foto collager.

Det er blot et udpluk af de apps jeg bruger til at lege fotonørd med, mulighederne er uendelige, og ikke kun begrænset til iphone-brugere. Android-markedet er vokset eksplosivt. Bare prøv dig frem!

1 kommentar:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...