tirsdag, maj 01, 2012

Kun et øjeblik tilbage...


I dag er jeg 33 + 5 uger henne. Det er mindre end 7 uger til lillebroren efter sigende skulle komme. Jeg har bækkenløsning i moderat grad. Det kommer an på hvilke dage jeg vågner op til, den ene dag er jeg udmattet, har ondt i hver eneste bevægelser og symfysen føles som om den kunne sprænge midt over og så er der andre dage der er mere tålelige så jeg kan bevæge mig noget steder. Vil helst lave en hel masse inden bebsen kommer, men nogle gange skal man lytte til sin krop og bare ligge vandret ude i luften og lave nada... Som i absolut nada. Det eneste der må bevæge sig er mine øjne. I morgen kommer svigerne fra Svendborg og tager med til scanningen. Yes, de kommer begge to og kikker ind til deres barnebarn nr. 3. Det kan jeg godt undre dem, da det er scanningen nummer øh... 8-9 stykker. Det er ikke en normal praksis, men Skejby er obs på mig pga. historien om Max' ankomst til verdenen. Vi mangler sådan set at samle en puslekommode, vaske noget babytøj og redde sengen. Så er vi klar. På det mere lavpraksise, mangler jeg at strikke en bamse færdig, så min uendeligheds patchworkprojekt, som babytæppet er. Håndsyet, tager tid do! Har undgået småskavanker som halsbrand, de store kramper og vand i kroppen over det hele. Kan stadig passe vielsesringen - endnu. Det er halvanden måned endnu.

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...