søndag, maj 20, 2012

En udfordring til jer...


Jeg har længe tænkt mig at lave en "Kill your darlings" udfordring her på bloggen, og faktisk også et slags "To do - Ta da" indlæg. Jeg har små stykker Graziela stof som jeg mere eller mindre har erhvervet mig igennem de seneste par år, men endnu ikke fundet på noget at bruge det til, fordi de var halvdyre, så flotte i farver osv. Men nu er det nu! Det er simpelthen "Kill your darlings"

Jeg har bestemt mig for at lave en uro med trekantsbolde til lillebroren, og udfordringen er, at det skal tage mig præcis en uge. På søndag om en uge, skal jeg fremvise en færdiglavet uro for jer. Det er min udfordring, men hvorfor skulle det også være jer? Jeg ved at der er sy/strikke/broderi/scrapnørder rundt omkring i bloglandet der gemmer på bestemte stof(fer)/garn/papir fordi de simpelthen er så flotte og ikke nænne at komme videre med det. Men nu skal I! Jeg prikker lige til følgende bloggere som jeg kender til, men vil du også så mail til mig med dit navn, hvad din udfordring er, ugedagen for påbegyndelsen og afslutningen, henvisning til din blog hvis du har en, ellers kan billeder sendes til mig på mailen, så poster jeg dem her. Intet er for stort eller for småt. Eller har du en hel speciel udfordring, f.eks. fotografering, skulpturarbejde eller noget helt trejde, er bidraget meget mere end velkommen!


16 kommentarer:

 1. i'm in. Jeg skal ige finde ud af hvad projektet skal være- skal det være 'kill your darlings'?

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Ja, det skal være KYD... men det behøver ikke være alle dine favoritter.

  SvarSlet
 4. Okay.. Jeg er med.. Men skal li være sikker.. Hvad er det jeg skal gøre? Der er en broderi jeg påbegyndt, da Alma blev født, og den har så stået stille i laaaang tid nu.. Er den noget jeg kan bruge?:S Og hvad gør jeg - skal jeg skrive om det i min blog el?

  SvarSlet
 5. Det er bestemt noget du kan bruge Rikke, og det skal du så gøre på én uge. Ved godt at du ellers ikke syr eller noget, men huskede godt at du nævnte et broderi du aldrig er blevet færdig med. Så det skal du da gøre færdig.

  Ja, skriv om det i din blog hvor du laver et indlæg at du fra den dags dato laver det færdig inden ugen efter, og det skal dokumenteres med billeder. :-)

  SvarSlet
 6. Er med, bare ikke denne her uge. Kan jeg hoppe til en anden uge?

  SvarSlet
 7. Jeg er også klar, skulle lige tænke lidt idag, hvad jeg skulle finde på.. :)

  SvarSlet
 8. Jeg er også med!! :-D Skal bare lige finde ud af hvilke af mine projekter skal blive et KYD - sikkert enten pusleunderlag (med alt det fine stof jeg er så glad for og er dog usikre om jeg tør at bruge det til det eller så hellere gemme til en kjole til Lærke..Hmm) eller et par bukser til nevøen.. Skal vist i tænkeboksen. Begynder nok på mandag i næste uge, hvis jeg må? :-)

  SvarSlet
 9. Det gør du bare Silja :-)

  SvarSlet
 10. Jeg hopper på scrapnørder. :).

  Men jeg skal lige finde noget, som jeg gemmer dem i lang tid og SKAL bruge dem. :)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...