mandag, april 02, 2012

Påskens første dag


Gavtyven - bare helt klar til påskeferien! I nye "Converse" sko, men forsvarligt pakket ind i en vinterjakke og en strikhue, for der blæser gennem marv og ben. Brrr....


Vi var på Århus Naturhistorisk Museum, gratis for børn, men voksne skal betale entré. 60 kr. for en alm. billet, men kun 70 kr. for et årskort. Jeg valgte årskortet. Her studerer han noget... kryb, dybt fascinerede synes han. Adr tænkte mor her...

Vi havde knapt nok været der i en time før Max vil spise, og han har en mani med spegepølser, og det var til stor nydelse for ham. Salami Boy!


De eneste levende væsener foruden for de kvart million børn og deres forældre der var der, var de tusinder af bier. I bitavlen. Fortalte om honning og hvordan det fremstilles. Fik fortalt at bierne samlede pollen op med poterne (eller hvad sådan noget hedder) og gemte det i deres munde. Så når de kom til tavlen, brækkede de det op. I skulle have set hans ansigt for han sagde "BI-BRÆK!!!" De summede lystigt, forhåbentlig forsvarligt låst inde, bag glasset. Bare roligt, ingen dyrplageri her. Der var et rør de kunne flyve ud ad. Røret førte hen til muren og ud i friheden.


Jeg skulle liiiiige se hvad der var inde hos Krutter, en børnetøjsforretning. Max ville peppe det hele lidt op.


Sådan ser undertegnede ud i dag, næten 8 måneder henne, og helt øm i benene over at stokke rundt med en rask og rørig 4,5 årig.

1 kommentar:

  1. Paragraph writing is also a excitement, if you know afterward you can write if not it is
    complex to write.

    My homepage; minecraft pc

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...