torsdag, april 12, 2012

Ny anmeldelseserie: Café-serien

Jeg præsenterer hermed en ny billed- og anmeldesserie om cafér rundt om i Århus. Den første der ligger stedet til er Cafe Albert på Møllevangs Allé i Århus V.


Jeg har jævnligt set det temmelige store skilt udenfor vejen, men ikke lagde vejen forbi indenom før igår. Hvad udseendet ikke ligefrem signalerer lige med det samme er, at stedet er så hyggeligt! Indretningen er retro med gamle møbler i forskellige stil, gamle veksle- og spilleapparater, tapet på væggen, familiefotos og 70er lamper. Samtidigt er det så familie- og børnevenligt at jeg bestemt vil komme der oftere.


Dagligstuen! Der hænger en fodboldtrøje af en AGF-spiller på væggen, jeg vil tro at der står Martin Jørgensen på.


Spillemaskinen med gamle mønter i. Har ikke tjekket om den virker.


Mange steder man kan side i den store cafe.


Bestilte nachos med ost og salsa plus en cola. Det hele kostede mig 68 kr. Der var meget nachos, de hældte nok en pose på mig. Osten var dog intetsigende og ikke det rette til nachos, så snart osten var kold, blev den som lim og holdte fast på nachos, så det ikke var til at rive fra hinanden. Måske derfor der fulgte bestik med. Salsaen var uden smag og styrke og sikkert hentet fra en dåse. Jeg foretrækker faktisk det nachos man kan købe i en af CinemaxX' biografer. Der er der i det mindste smag og rigtig nachos ost. Mit forslag til cafeen er at købe nachos med kryddersmag, køb en anden slags smelteost og lav egen salsa. Men jeg fik kikket på spisekortet og set at de sælger forskellige slags sandwichs, som ser gode, sunde og spændende ud. Det vil jeg så vælge næste gang. Gå udenom nachos! Priserne er cafépriser, men dog ikke så høje som inde i midtbyen.


Man kan være der hele familier, der er spil og bøger til børn, der er babysæder, internet, pool, bordfoldbold og et kæmpe tv. Jeg havde ikke spurgt om man kunne få varmet mælk til babyerne, men kan ikke forestillet mig andet end at det kan man.


Det er svært at definere sig selv, men Albert er værd at besøge næste gang man vil spise et sted med afslappet stemning og god betjening når man befinder sig i Århus V. Bus nr. 13 og 2A kører forbi i nærheden.

11 kommentarer:

 1. Ah tak for anmelde den.. har ikke været inde i den selv om jeg har gået forbi den mange mange gange.
  lyder som et ret godt sted.. og Sega? ligesom spilselskabet Sega. ville ikke overraske mig hvis det er det samme som lavede maskinen i cafen.
  jeg undgår nacho fordi de har en tendens med at sætte sig FAST i min stakkles mund. hehe.

  John

  SvarSlet
 2. Også tak for anmeldelsen. Ser bestemt som et fedt og hyggeligt sted. Er også stor tilhænger af retro-stilen. Mon ikke vi kan mødes der med vores kommende guldklumper :)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...