onsdag, april 18, 2012

Lidt ler til kedsomheden


I dag har jeg lændesmerter, men ikke for at kukkelure hele tiden, har jeg leget lidt med fimoler. De er pt. i skrivende stund ved at bages i ovnen, så de bliver hærdet og kan anvendes. Det sorte over i venstre hjørne er en hemmelighed for en der læser herinde. Skyen skal være et vedhæng til et halskæde af lædersnor, der står "On a cloudy day..." Det er taget ud fra min yndlingssang af Norah Jones, som jeg reciterede til mit bryllup til min mand. Den sang har en stor betydning for mig. Den lille rektangelperle skal være i et armbånd. Det er navne på mine sønner, ja, også ham der endnu ikke er kommet ud, og nej, I må ikke se den anden side af perlen endnu :-) Lidt spænding skal der være plads til. De to med blomsteraftryk skal anvendes til øreringe.

4 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...