onsdag, april 25, 2012

At jage gratis varer...


Jeg skraber alt til mig af hvad der er gratis og billigt til den kommende bebs, ligesom jeg gjorde da jeg ventede Max. Det er fordele ved at melde sig ind i babyklubber rundt på nettet, får man får gratis ting man vitterligt kommer til at bruge. De kaldes som regel babybox eller babypakke. Og indeholder alt fra bleer, sutter, lidt legetøj, cremer, shampoo, bind, et Vores Børn blad, skeer, babymad, vådservietter, reklamer og meget mere. Indholdet i boksene kan godt variere.

 • Meld dig ind på www.libero.dk og så får du et gavebevis på en babybox som du henter i den nærmeste Føtex, Bilka eller A-Z. Gavebeviset får man først når der er to måneder til terminen
 • Babysam giver også en gratis babybox og man kan få en blespand med hvis man ønsker det og det kan bestilles via denne her side
 • Apoteket giver også gratis varer, det er som regel små flasker af cremer og shampooer
 • Man får en barselpakke hos Matas Babyklub, men jeg ved ikke hvad den indeholder, da jeg ikke har hentet den endnu, men sidst med Max var der små flasker med cremer, shampooer, ammeindlæg, bind, babymad, sut osv.
 • Rema1000 har også en barselpakke, og jeg har ikke prøvet hos dem før, men glæder mig til at finde ud af hvad man kan få, har kun hørt gode ting om Rema1000's barselpakke. Tilmeldingen findes her
Hvis du kender andre steder der giver ting væk til gravide, så må du meget gerne kommentere her og evt. komme med et link

5 kommentarer:

 1. Hejsa. Tak for tips :-) Jeg har dog hentet Matas', hvor var den skuffende og Rema1000s, som tilgengæld var rigtig god :-)

  SvarSlet
 2. Det gjorde jeg også, da jeg var gravid. :)

  SvarSlet
 3. Men skal jo spare hvor man kan ;) Gjorde jeg også, da jeg ventede Alma

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...