fredag, april 13, 2012

9 uger tilbage


Er nu i uge 31+1, og nej jeg venter altså ikke tvillinger, er du med Nadia? Jeg har til tider vanvittigt ondt i lænden og skambenet, for lige nu ligger han med hovedet nedad og hygger sig med at trykke godt til. Han sætter nogle gange af mod min ribben, og det gør nullernaller. Men ellers er det skønt at mærke liv hele dagen. Om 1-3 uger kan han ikke længere snurre rundt, da pladsen vil være trang. Så bliver det nemmere at mærke efter om det er en fod eller en hånd der trykker. I det hele taget har denne graviditet været anderledes end den første. Så det føles som en ny oplevelse.


Fik et tilbud fra Vistaprint jeg ikke kunne sige nej til, og fået trykket visitkort til halv pris med mit eget design. Da jeg uploadede et billede af mit design via deres hjemmeside, så det ret kantet eller temmelig pixeleret ud. Men der stod at det viller være fint og klart. Det er det heldigvis også. Nu har jeg en masse visitkort at dele ud. Sig til hvis du vil have et, der er med adresse og kontaktinfo på bagsiden. Ellers ved jeg sørme ikke hvordan jeg får delt dem ud, selv om jeg bestilte minimumsbunke (250 stk)

I weekenden vil der være stille på bloggen, da er vi nemlig på Castberggård! Det glæder vi os alle 3 til. Til at se de andre forældre og børn. Få samlet op fra den første weekend, sludre med de andre til langt ude på aftenen og ikke tænke på at lave mad, gøre rent, vaske tøj eller hvad nu man ellers skal.

3 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...