mandag, marts 05, 2012

Servicemeddelelse - Favicon

Har du som jeg en hjemmeside, er det muligt for dig at lave din egen favicon. Favicon er det lille mærke der står ud for din URL adresse, så man kan relatere sig til hvis hjemmeside det er. Det har jeg brugt til at lave en favicon af mit billede af svalefamilien. Min tegning er ikke kvadratisk som blogspot helst vil have for at kunne uploade det. Så derfor får man en generator til at lave et billede om til en i favicon størrelse. Det kan bruges til alle hjemmesider, blogspot, wordpress und so weiter.

Hjemmesiden

4 kommentarer:

 1. Kan ik hit ud af det.. Prøvede i flere uger sidste ø.r men det lykkes aldrig... Øv

  SvarSlet
 2. Når man indsætter en favicon, så dukker det altså ikke op med det samme. Det kan tage alt fra 5 min. op til en par dage, før den er der foran din url adresse.

  Har du pakket din favicon zip op først?

  SvarSlet
 3. Jeg lavede flere forskellige via to forskellige sider en ven anbefalede men det kom aldrig frem

  SvarSlet
 4. Jeg kan hellere ikke finde ud af det at få mit billede ind på web-adresse, eller også er jeg hamrende dum til engelsk! :( Download, hente eller pakke min favicon kan jeg ikke se noget sted?

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...