torsdag, marts 29, 2012

Påskebebuderen der kan lyse op...


Sikken dag jeg har haft. Jeg var til lægen tidligt i morges for at få taget en ny sukkerbelastningstest. Jeg tog citronsaft med. Det smagte også bedre, og jeg kom næsten igennem hele stadsen, men den sidste dl af glukosen kunne jeg ikke synke. Kunne bare ikke. Den voksede i min mund og til sidst brækkede jeg det hele op. Når maven er tom, og man brækker noget op, gør det sindssygt ondt. Og det trak tårer til. Desværre kunne de ikke undersøge mig. Så jeg skal afsted til Skejby og have undersøget for graviditetssukkersyge på andet vis. Jeg kom hjem, og jeg var træt Ville tage en par timers lur, men endte med at snorksove til kl. 14.00. Jeg var ikke 5 flade øre værd, og jeg blev ked af at ikke kunne nå en begravelse. Samtidigt så gnaver lillebroren godt ind mod mit skamben, at jeg ikke kan gå særligt langt før jeg føler at nu brækker jeg altså underdelen. Så dratisk er det dog ikke.

Så kom manden min hjem med forsythiagrene og små supersøde kyllinger fra hans arbejde. Det bragte smilet frem igen. Ved godt at en vist Mette og Karen Marie har haft en finger med i spillet. ;-) Ja, jeg er glad for påsken, for jeg har fødselsdag i eller tæt på disse helligdagene. Så er gul i det hele taget bare en glad farve.

1 kommentar:

  1. Åh hvor træls m sukkertesten. Kan fortælle, jeg også ikke kunne gennemføre undersøgelsen. Blot efter 2 skurk kastede jeg op. Så fik lov kun at blive taget blodprøve uden den frygtelige drik. Håber du får samme mulighed. Dejligt m god mad fra manden :)

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...