torsdag, marts 08, 2012

Me = yogist!

Jeg var til fysio i sidste uge, og hun opfordrede mig til at lave yoga-øvelser. Heldigvis har jeg en måtte, så i de sidste par dage har jeg lavet yoga ligende øvelser. Er rimelig sikker på at det ser funny ud, når jeg ligger der i hundestilling med min numse oppe og hovedet klasket nede ved måtten. Men det virker, har ikke SÅ ondt i bækken mere, men jeg bliver mere og mere forpustet af at bære maven. Det er stadig 3 måneder tilbage, så den bliver endnu større! Jeg skal have en kran til at løfte mig ud af sengen. Nå, men i weekenden drager vi i familien til Castberggård, og vi glæder os.


Ser hverken yndig eller åndefuld ud når jeg leget yogist, så det syn slipper I for.

1 kommentar:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...