onsdag, marts 07, 2012

Fra stenalderen til nutiden

Det bliver mærkeligt. I morgen skal jeg lære min far at komme på nettet og lave sit CV hos jobcentret. Min far er ikke blevet arbejdsløs, men pga. nedskæringerne på arbejdet, skal han kun arbejde 3 dage om ugen og få penge fra a-kassen fra for de sidste to. Det er en hel ny verden for ham, og han er ikke jordens mest tålmodigste mand. Så der skal vist skæres tænder og kaste forbandsler i morgen. Jeg har arvet hans temperament.

Min far har aldrig i hele sit 40 årigt arbejdsliv skrevet et CV og han kan ikke forstå at man kan søge uopfordret, for ham er der logik for perlehøns at man personligt henvender sig på den pågældende arbejdsplads og spørger om der er brug for en. Hvorfor i alverden besvære andre med påtrængende mails eller brev for et job de ikke har opslået? Han kan godt forstå at man søger på de opfordrende henne hos jobcentret, men da ikke hvis de ikke søger noget! Det er så noget han lige skal lære. Af mig og hans a-kasse.

Det bliver spændende. Han har lige fået sin første email-adresse i søndags. Han spiller ellers kun 7-kabale på computeren. Så det er noget af et spring for ham. Et kæmpespring.

1 kommentar:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...