tirsdag, marts 13, 2012

Foråret i maven

Til venstre er der hans ene lårbasse med fod og i midten til højre er det hans profil, og ja, han øver sig i at gabe
I går var jeg til scanning for 3. gang. Egentlig er der for tidligt til 3. scanning, men siden 2. scanning har Skejby Sygehus været lettere bekymret for den lille fyr i maven. De kunne ikke måle flowet rigtigt, og mente at flowet (blodgennemstrømningen) på den ene side af min livmoder var lav og derfor vil medføre at han nok fødes med lav fødselsvægt. Blodgennemstrømningen er vigtigt for at kunne transportere næring frem til ham. Men alt var tip top igår, alt lå inden for normalen. Både vægt, længden, organerne, fostervandssækken og ikke mindst livligheden (han sparkede scanningspinden væk fra mit maveskind) og der var en noget lettet sygeplejerske og en mere lettet mor her. Jeg har gået rundt i 6 uger siden 2. scanning og tænkt på at han måske ikke vokser som han skal, at han sulter i min mave fordi han ikke får næring nok og det er væmmeligt. Især da man intet kan gøre. Slet ingenting. Det er kroppen og modernaturen der bestemmer. Heldigvis lader det til at min krop nu sørger for at det hele bliver som det skal. Men jeg skal følge instens fra uge 30 med ugentlig vækstscanning fordi jeg stadig er i risikogruppen for svangerskabsforgiftning og forhøjet blodtryk. Det sidste blev også målt til at være helt normalt. Jeg kan nyde det lidt mere end de sidste halvanden måned. Han sparker lystigt hele dagen, og lader moren i fred de fleste timer om natten. Indtil videre er jeg taknemmelig. Så pyt med at jeg hart ondt i det ene knæ, har hård mave og bliver forpustet tier end før. Han er normal. Jeg er i uge 26+5 i dag. Det er forår i min mave!

5 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...