torsdag, marts 01, 2012

Fede kvinders uniform

I dag var der Grand Opening på Zizzi, og jeg var der for at købe tøj billigt. Kunne konstanstere to ting, sæsonens farve er koral, hvilket er en fin farve, men überalles? Den anden ting er... Overvægten af tunikaer, der var seriøst mange af dem og meget af dem var så spranglet at de sagtens kunne bruges i den psykedeliske 70erne. Normalt har jeg ikke noget imod tunikaer, det har afværget mange tøjkriser for mig. Men nu er tunika sådan udformet at den er lige så bred som den er lang. Så man ser temmelig konet ud. Meget konet. Og kort. Duer ikke til en der lige når over halvandet meter. Disse nye tunikaer viser ikke min flotte mave, den får mig til at se ENORM ud. De kunne i det mindste godt gøre dem figursyet, så man ikke ligner en omvandrende tønde i psykideliske opkastningsfarver. I ført stumpebukser og crocs.

Jeg nægter at tage den fede kvindes uniform på.

Ps. Jo, jeg købte skam noget der, de hedder bare B L U S E R....

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...