onsdag, februar 29, 2012

Mit DIY Filthjerte


 Du skal bruge filt (købte mit hos Søstrene Grene), et hjerteudstikker (andre figurform kan sagtens bruges), filtnål (lange synål kan sagtens bruges) og et skumplastklods. Sæt skumplastklods under det sted der skal filtes. Tag lidt filt ad gangen og kom det i formen og stik mange, mange gange.


 Lidt efter hænger filtet tilstrækkeligt fast til at du kan fjerne udstikkeren, Bliv ved med at stikke.


Pres filtet, men husk viskestykket over filtet før du presser strygejernet ned mod det.


Sådan ser hjertet ud på nært hold. Husk heller tyndt lag ad gangen til at filte ellers bliver det bare for tykt.

Hjerterne pynter så på hver mine albuer i min noget kedelige sorte cardigan. Max tog billedet, så beklager kvaliteten. Jeg har set rundt om i bloglandet hvordan det skulle gøres, så kreditten er ikke min. Blandt andet set hos Honestly WTF som har en masse gode DIYs. Voila! Et stk. uge 7 småprojekt.

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...