onsdag, februar 01, 2012

Farvel...

Kære iphone 3, min elektroniske ven, min digitale kalender, spilmaskinen og livslinien til worldwideweb.

Dette er et tak-for-nu brev. Du kom til mig som din 2. ejer, og jeg har været lykkelig for at være din ejer. Du er min første rigtige smartphone, den HTC Wildfire jeg havde før dig, den nåede jeg ikke at blive helt fortroligt med, før jeg tabte den. Men den var alligevel ikke nok til mig. Det var du - i næsten et år.

Jeg blev så glad for dig, tilføjede dig så mange apps at jeg til sidst ikke vidste hvad jeg skulle bruge halvdelen til. Jeg har tabt dig adskillige gange, heldigvis blev du ikke knust, nok fordi du havde en varm gummifrakke om dig. Du skabte et usynligt bånd mellem mig og andre iphone-ejere. Som dig, sørgede jeg over at din grundlægger døde i en alt for tidlig alder. For hvilke ting kunne han komme til at skabe, hvis han fik lov til at leve længe.

Men du... Du tabte gnisten, blev langsommere eller slet ikke modtog smser, så jeg gik glip af en del aftaler og havde en del misforståelser. Derfor må jeg lade dig gå, oppe i min samling af afgående mobiler der siden 1998 har passeret min vej. Du kan holde selskab med blandt andet Nokia, Sony Ericsson, LG og Mobilix. Selv om jeg ikke vil glemme dig, har jeg forelsket mig i en anden, ja, jeg er dig utro, men måske ses vi igen, måske er det noget over dette slogan "Once you go Mac - You will never go back". Vi får at se... Må jeg præsentere dig for min nye kærlighed? Er du klar?


Samsung Galaxy II

1 kommentar:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...