søndag, februar 12, 2012

Farvel til en soul lady

Jeg er som der nok er gået op for de fleste der læser med her, meget svært hørehæmmet, men nyder at lytte til musikken alligevel. Da jeg blev konfirmeret og fik pengene, købte jeg et rimeligt smart stereoanlæg med det hele inkl. en pladespiller. For mit surt sammensparede lommepenge købte jeg en par plader og en af dem var den her...


Når jeg trængte til en afveksling fra Take That, spillede jeg Whitney Houston, og jeg elskede sangen "Miracle" fra albummet "I'm Your Baby Tonight". Syntes at hun var en fantastisk sangerinde og jeg var hurtig inde at se "The Bodyguard" da filmen udkom i biograferne. Som alle andre faldt jeg for "I Will Always Love You", selv om jeg godt vidste at sangen først er blevet skrevet og sunget af Dolly Parton i filmen "Byens bedste horehus". Der blev danset til "I'm Every Woman" i juniorklubben hver mandag. Jeg synes at Whitney var formidabel i både "Breathless" og "The Preacher's wife". Jeg var med til den første storstilende koncert i Kolding, hvor jeg fik lov at være med sammen med en veninde og hendes far. Jeg glemmer aldrig koncerten. Jeg er ked af den drejning hendes liv tog sig efter hun mødte Bobby Brown. Jeg var ikke med til den sidste koncert hun gav i DK, både heldigvis for det, for hele optræden var pinlig ifølge mange, men en veninde som var med, sagde at hun glimtvis viste sin storhed. Det ville jeg ønske at være vidne til. Jeg er ked af at hendes datter er blevet moderløs i en ung alder. Whitney har gjort følgeskab med andre store stjerner, og himlen er blevet en sand engel rigere. Jeg håber at hun finder fred, hvad hun ikke har gjort i dette liv.

3 kommentarer:

 1. Det er SÅ mærkeligt, at hun er død...
  Forstår det stadig ikke.... Hun havde mange gode år endnu, selvom hun har været meget igennem...

  Knus Tine

  SvarSlet
 2. Man kan jo forstå alligevel. Med det hårde liv hun har haft med stofmisbug, dum mand osv kunne det ikke gå anderledes. Desværre.

  SvarSlet
 3. Klart Irina, hun havde alt og forspildte det på noget så meningsløst som stoffer. Desværre.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...