søndag, februar 19, 2012

Et glimt af min kjole - halvandet år efter


I dag er store flyttedag i soveværelset, hvor vi omrokkerer vores seng, skab og kommode, og det kræver at man fjerner alt tøj fra skabet først. I den anledning tog jeg min brudekjole ud. Mere end halvandet år efter finder jeg den stadig smuk. Med fine detaljer. Jeg elsker blonder, men ikke for meget, så jeg er stadig vild med kjolens kant og ærmerne. Så er perlerne fint syet ind. I foldene var der stadig nogle riskorn, dem fjerner jeg ikke. De giver jo lykke og frugtbarhed. Det kan man altid bruge. Jeg mindes stadig min dag med stor glæde, enhver detalje, enhver gæst, ethvert indtryk, maden, kagen, talerne, brudevalsen, fotosessionen ved stranden og skoven, bryllupsmiddaggen, ja jeg kunne blive ved. En dag sælger jeg den nok, men ikke lige nu. Den er stadig min, den unikke kjole ingen andre i verdenen har.

3 kommentarer:

 1. Jeg har også min endnu, Elisa, snart 16 år efter. Den er jo fra vores helt særlige dag. Om jeg nogensinde får den på igen, aner jeg ikke, men tanken om, at en anden skal købe den virker helt forkert.
  Og så har jeg jo forresten lovet Christina, hun en dag må låne den, hvis... :)

  SvarSlet
 2. Du har ret den er skide flot

  SvarSlet
 3. Ja det er en meget smuk kjole som bare sad så perfekt og smukt på dig. Husker stadig da jeg så dig med kjolen på første gang, jeg var meget stolt af min kønne kusine som skulle giftes. Håber på selv at blive gift en dag og så skal du selvf med til brylluppet :-)

  Malene

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...