tirsdag, februar 21, 2012

Cantucci drømme hjemme hos os


Jeg har villet lave cantucci efter jeg har set opskriften hos Caterina, en århusianer med sicilianske afstamning, der bestyrer en dejlig butik med lækre tøj, vintageting og sager i latinerkvartret i Århus, og hun sætter opskrifter på engang i mellem.


Har man en varmluftsovn som jeg, så er det nok med 175 grader på 17 min. Stængerne skal helst have lidt farve. Eller være "solbrændt" som min mor plejer at sige. Jeg har lavet lidt om på opskriften, bla. 180 gram sukker, 80 gram pinjekerner og 80 gram mandler. Trods 2 æg og en æggeblomme var dejen lidt svær at samle, så jeg bruger mit bagetrick, fugt dine hænder med vand eller mælk og voila! Dejen bliver samlet.Det hele tog mig kun 10 minutter.


Den kunne godt være lidt fladere, men smager ikke desto mindre himmelsk med alle de nødder. Opskriften fås her hos Caterina.

4 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...