torsdag, februar 09, 2012

22 uger, glad og tung i r....


I dag er jeg over halvvejs, lige præcis 22 uger. Så lillebroren titter forbi om 18 ugers tid, måske lidt før, som sin storebror. Det er gået ganske godt indtil videre. Der er masser af liv og glade dage i maven. Max forstår at der ret faktisk er en baby i min mave, og at det er en lillebror, en dreng som ham selv. Han har en god kammerat W i børnehaven der også skal være storebror en måned efter, og han var hjemme ved os igår. Max fortalte W at han skal have en lillebror, og W sagde at han også skal have en bror. Max sagde så at han bliver storebror først, og W svarede at det i hvertfald var ham der skulle være det først. De spurgte mig så, og jeg måtte jo give Max ret, for jeg kender hans mors termin. W lavede trutmunden og sagde at hans lillebror i hvertfald var bedst.

Det skal lige siges at W's forældre endnu ikke aner hvilket køn det bliver. Så hvis det bliver en lillesøster, men mon ikke W kommer over det?

Der er gang i mit redebyggerinstinkt. Jeg er glad for at have Facebook som netværk, for jeg køber babyting hos dem jeg har på vennelisten. Det lykkedes Doug at score en god, men brugt Emmaljunga barnevogn for kun en tusse. Inkl. lift und so weiter. Det er et lykketræf. Så nu har vi to barnevogne, en, den gamle, til altanen og så den nye til at transportere lillebroren. Jeg mangler fortsat at sortere i Max' gamle babytøj, men det venter jeg lidt med til puslekommoden er sat op. Som vi i øvrigt også mangler at købe.

Max har i øvrigt valgt lillebrorens navn, og ja, det er på 3 bogstaver, og nu kalder vi ham ved navnet herhjemme. Men lidt kongelig har vi lov at være, vi fortæller først navnet når lillebroren er kommet til verdenen. Vi er ganske sikker på at navnet passer til ham, det føles i hvertfald naturligt for både mig og Doug at kalde ham det.

Ps.... 2012 er et sandt babyboom blandt døve vi kender eller kender af navn, i alt vil der blive spyttet 21 CODA'er ud. De to første er ankommet. Vi laver en hel klasse med CODA'er!

Ps igen... CODA er engelsk for Child of deaf adults, eller på dansk, børn af døve.

3 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...