onsdag, januar 18, 2012

Småprojekter


Et nytårsfortsæt var at jeg ville lave et småprojekt om ugen frem til jeg skal føde i juni, og i uge 1 lavede jeg filtugler som I kan se her og i uge 2 har jeg hæftet enderne på mine vanter. De er uden fingrene og strikket i rigtig uld jeg købte på et vikingmarked i sommers. Jeg har lavet flettede snore til at binde fast ved toppen, da vanterne er lidt store i det, men jeg vil ikke vaske uldet. Dårlige erfaringer med uldveste der er krøbet i vask OG tørretumbleren.


Uge 3's småprojekt er så det billede der, jeg købte en punch der laver cirkler for længe siden, og det prøvede jeg så på nogle rester af mine Rie Elise Larsen papir. Det pynter fint og farverigt herhjemme. Overvejer et lidt større projekt der involverer punchen og gamle jumbobøger. Skylder min bror for en gave jeg lovede at lave for læææænge *host, 3 år siden host* siden.

2 kommentarer:

  1. ej hvor sjovt elisa - vi har haft næsten samme ide med det billede. Har også lavet en med sådanne farverige cirkler.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...