lørdag, januar 28, 2012

Nyd weekenden!


Jeg er ikke god til at bruge læbestift, men til gengæld kan jeg godt lide at shine mine øjenlåg op, men jeg vil helst hoppe over hvor gærden er lavest, så det er en god turtorial til smoke eyes for de dovne

Hun er dyster hende her, men hendes stemme er godt nok speciel, og hendes sange er gode, men her er den første jeg så med hende

Jeg har en lille crush på Linkin Park, og elsker deres form for rock, men de gør det også godt når de kaster sig ud i coverversioner - her med Adeles "Rolling in the Deep"

Det er ingen hemmelighed at jeg læser tonsvis af blogs, mest de kreative slags, for at forundres, blive inspireret eller bare følge lidt med. Jeg kan godt lide at kikke med hos Maddy og læse om hvad hun finder på at kreative ting, lidt om hendes børn, deres hus eller hvad hun ellers har på hjertet

Jeg tager mange billeder, nogle dage intet og andre dage enormt meget, nogle af de viser jeg her på bloggen, og andre sorterer jeg fra eller gemmer. Jeg vil gerne vise ordentlige billeder og det lykkes ca 50/50, men her er et sæt huskeregler

Eller har jeg brugt mange af disse råd, når jeg skulle fotografere Max, som jo er et yndet motiv herhjemme, andre der har besøgt vores hjem skriver gerne under på at vi har alle mulige billeder oppe af ham og os selv

Slutter af med musik, selv om jeg allerede har postet to her på indlægget, men denne her må I ikke gå glip af!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...