tirsdag, januar 31, 2012

The neverending story about the babyTil min lille afstemning var der 18 der trykkede ud for hvad bønnen så bliver, 13 stemte på at det bliver en pige og kun 5 stemte på at det bliver en dreng. Som I nok har gættet det ude fra billederne, at det er fåtallet der ramte rigtigt. Ja, det er en lille drengebønne der svømmer rundt i maven.

Jeg troede at jeg i den samme sekund sygeplejersken ville sige at det er en dreng ,at jeg i en nanosekund vil blive skuffet over at det ikke er en pige. Men jeg smilede som et flækket træsko med det samme. Det samme gjorde Doug. Halli hallo! Det svømmer en lille fyr med en tissetrold inde i min mave. Utroligt. Vi har så alligevel købt et nattøjsæt til lillebroren i den mindste størrelse H&M har, str. 50.

Doug fortalte det til Max igår da mormor og morfar kom for at aflevere ham efter at have passet ham om eftermiddagen. Han blev da glad, og da jeg puttede ham sagde han godnat mor, godnat lillebror. Sødt...

I dag fortalte han sin yndlingspædagogen Maria, at han nu har en lillebror og han hedder Frank! Det gør lillebroren nu ikke, men aner ikke hvordan det navn er poppet op i hovedet på ham.

3 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...