mandag, januar 02, 2012

Hvad Fru Julemand lavede


Jeg fik lavet smølfetæppet med tilhørende smølfepude til, de var til Asger, men en 2 årig sætter ikke pris på bløde pakker, det var gavepapiret der var sjovere. Forståeligt nok. Det er det første tæppe jeg lavede uden hjælp fra baglandet som plejer at bestå af Mette og Gudrun fra aktivitetscentret. Lad os sige, at det gav mig kamp til sidste sytråd. Så meget at jeg blev bagefter med to andre gaver, som modtagerne tog det pænt og gerne vil vente til jeg blev færdige engang i dette nye år.


Det er svogeren her der holdte tæppet, og jeg tror da nok at han var tilfreds, og en kende imponeret (forestiller jeg at han er). Han kan noget med økonomi, handel og salg, jeg kan noget med patchwork og symaskinen. Den fordeling er vi vist tilfredse med.

3 kommentarer:

 1. Wow hvor blev det fint. Det er så fedt at se, hvad der kommer ud af smølfestofferne rundt omkring :-)

  Godt nytår til dig og dine :-) Glæder mig til at følge med i året, der lige er startet . og ikke mindst familieforøgelsen :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Klapklapklapklap - det har du vel nok lavet flot! Elsker bare de farver,de passer perfekt sammen-et rigtigt drengetæppe.
  Godt gået Elisa :-)
  Knus
  MetteI

  SvarSlet
 3. Tak skal I have - jeg er også stolt over det.

  Doug ville helst have at vi skulle beholde det, så DET er da et kompliment der vil noget.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...