tirsdag, januar 03, 2012

Det ubevidste, digitale menneske

Jeg kan ikke bare melde mig ud af samfundet som sådan, jeg er online overalt, nogle steder mere og andre steder mindre. Det svimler for mig, hvor mange kontier jeg egentlig har på det digitale verdensplan. Mon jeg kan hitte rede i alt det når jeg engang mine hjerneceller er på så meget retur at det ikke kan reddes længere?

Jeg nævner i flæng Facebook, Blogger, Blogpress, Twitter, LinkedIn, Google+, Pinerest, Tumblr, Picasaweb og det var så de sider jeg selv har oprettet frivilligt. Så er de sider man ikke kan komme udenom såsom jobnet.dk, netbank og borger.dk og en par andre sider jeg sikkert har glemt at nævne her.

Åh ve os hvis elektronik går død, for på et eller andet tidspunkt sker der et "brandudsalg" i landets elektroniskstyrede systemer (og det er stort set alt, selv kasseapparater i supermarkeder) og vi bliver kastet tilbage til 19. århundrede. Det er den sikre vej til mange menneskelige sammenbrud.

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...