søndag, januar 29, 2012

10 ting I ikke vidste om mig


Jeg er forfalden til fransk sodavand, Lorina, men det er dyrt, så jeg drikker det kun engang imellem, velvidende om at jeg kan have det for mig selv. Ingen andre herhjemme kan lide det.

Jeg læser op til 3 bøger på en gang, lige nu har jeg gang i 2 krimier og en teenagelign. paranomale univers bog. Jeg kan godt huske hvor jeg kom til, bruger aldrig bogmærker.

Jeg elsker salmiak, gerne masser af det, har endnu ikke spist en salmiak slik jeg ikke kunne lide. Udford mig bare.

Jeg synes at lakerede fingernegle er flotte, men ser totalt forkert ud på mine fingrene. Jeg er bevidst om at stærke farver forstyrrer når man bruger tegnsprog. Derfor har jeg 6(!!) totalt lyserøde/hudfarvede neglelak.

Hadeslikket over dem alle er "Kongen af Danmark" eller "Eucalyptus"

Jeg kan ikke fordrage urtethe - synes altid at det smager af sure sokker (sandsynligvis pga. garvesyre), men drikker det pligtskyldigt når jeg får det tilbudt.

Jeg er ikke altid så rød i min politiske overbevisning, men kald mig bare skeptiker eller tvivler.

Ville ønske at jeg var kaffedrikker, det skaber relationer overalt. At bede om cola forvandler mig til en 12 årig i andres øjne. Derfor beder jeg bare ofte om vand.

Jeg har svært ved at forstå hestepigernes begejstring for hestene - prægtige dyr, nyttige dyr og så videre, men so what?? Man skal vist have gnist for det.

At jeg mægtig gerne vil have iskoldt øl nu og her, men ikke drikker det pga. babyen, og jeg har ellers ikke trang til øl når jeg ikke er gravid. Kun mens jeg er gravid. Sære lyster... :-)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...