lørdag, december 17, 2011

Lifesavers to you

Eller det der er tæt på!


Både jeg og Doug bruger Bio Oil, jeg smører dem omkring min mave og andre steder hvor der vil forekomme strækmærker, for at forebygge men også for at mindske dem jeg har i forvejen. Jeg vil gå så langt at jeg kan sige at det virker glimrende. Mine gamle strækmærker er mindre synlige. Doug bruger det til sit ansigt da han har meget tør hud om vinteren. Efter en par dage hjælper den som ren trylleri. Købte den i Matas for 99 kr. for 60 ml, men det kan fås billigere over nettet, Bla. her. Så bruger jeg Osmo Berber Oil til håret, og det er virkelig en lifesaver. Da mit hår har været ude for sol, vind, permanent og lyse striber, samt udvoksninger der ikke helt passer sammen med den nederste del af håret. Olien gør håret sundere, blankere og nemmere at rede ud. De kan fås her.

Det er ikke et sponsoreret indlæg, jeg er bare så glad for at de ret faktisk virker, at sådanne hemmeligheder må da ikke holdes for sig selv, vel?

1 kommentar:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...