tirsdag, december 13, 2011

Lavpraktiske ønsker

Min ønskeseddel er lang (den jeg har skrevet op i mit hoved), men den jeg har mest brug for er ret faktisk simpelt og praktisk. Men jeg ønsker mig vildt skåle med låg. Vi bager meget herhjemme og primært langtidshævede boller, og jeg synes at det er miljøsvineri at bruge staniol eller husholdningsfilm til at dække over for skålen. Disse på billedet er henholdsvis 2 og 3 liter Rosti Margrethe skåle med låg. Mærket og farven er egentlig ligegyldig, bare den er en skål med låg. Tænk at man kan ønske sig noget til køkkenet... Endda til jul!

3 kommentarer:

 1. Har du Margrethe skåle kan du jo også bare ønske dig lågene de kan købes enkeltvis. Eller skal jeg ud på julegavekøb ;P

  SvarSlet
 2. Har faktisk en margrethe skål, men vidste ikke at man kunne købe låg til. Smart! Man lærer noget nyt hver dag :-)

  Den skål jeg har er lidt skrammet, men mon ikke låget alligevel kan anvendes.

  SvarSlet
 3. Har også nogle lignende skåle med låg til, de er rigtig praktisk og nemt at bruge. Har dem i limegrønt, og de er bare lækre at se på.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...