mandag, december 05, 2011

In The Middle Of WhereInTheHellAmI?
Af uforklarlige grunde har DSB kokset i pladsbilletbestillingen aka MIN plads. Så jeg nåede lige at stå af i Jelling ellers var jeg sandsynligvis endt i Thyborøn Havn. Nu venter jeg på toget tilbage til civilisationen, dvs. Vejle. Så jeg hopper på et tog i den rigtige nordlige retning mod Aarhus. Men altså Jelling i tusmørket... Provinsens mørke r..hul. Men man kan da spise sig mæt og drikke sig fuld her.


Byens.... Hovedgade? En anelse øde. Dog af og til høres der tunede knallerter, provinsens ubesungende motorhelte.


En anelse misfornøjet. Det er så koldt at hver gang jeg snøfter snotten op igen (pudse næsen i frostvejret er som at pisse i bukseren, kun varmt i 10 sekunder) får jeg små forfrysninger i pandelappen. Nu må det tog snart komme!

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

 1. Åh ak ak...at du er strandet helt derude i udkantsdanmark. Pas godt på dig selv og giv lyd når du er hjemme, ikke? varmt ((knus))

  Kusine Malene

  SvarSlet
 2. Jelling? bare ærgeligt at det er mørk fordi det ikke ser særlig indbydende ud.. mere som om det prøver at sige. "Bliv her.. og fortryd det resten af din liv!"


  john

  SvarSlet
 3. Velkommen til Jelling ;) Har boet der i mange år, og nu bor jeg i Givkud (5 kilometer fra Jelling), og er ofte i Jelling.. Dejlig by, i daglys :P

  SvarSlet
 4. Rikke: Tror gerne at byen er awesome i daglys. Men klokken 20 om aften var det bælgravende mørkt, koldt og temmeligt tomt. :-)

  SvarSlet
 5. Det er de fleste provinsbyer i øvrigt om aften, så intet nyt under solen...

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...