lørdag, december 10, 2011

En mini Give Away til dem der har små piger


Forleden fik jeg tilsendt en Give Away jeg vandt for over et år siden, som jeg formodede at giveren egentlig havde glemt alt om det. Give Away bestod af en ballonnederdel i lyserøde retrostroffer og en lysegrøn hæklet vest med en broderi på. Det er så sødt, men ikke noget Max kan iføre sig og jeg kan heller ikke være sikker på at jeg venter en pige, og vil egentlig heller ikke. Så jeg tror på god karma ved at give ting videre man ikke selv bruger. Den første der melder sig til, får nederdelen og vesten tilsendt. Den eneste betingelse man skal kunne opfylde, at man selv har en lille pige der bruger str. 98/104 (3-4 år) lige nu eller til foråret som tøjet egentlig passer bedre til.

Det er Lisbet fra Smilerynker der har lavet tøjet, så det er af god sy-kvalitet.

6 kommentarer:

 1. kender en lille pige der sagtens kunne komme til at se rigtig fin ud i det der

  SvarSlet
 2. Vi vil se billeder Anette...hehe.

  SvarSlet
 3. Du er bare så fantastisk ;)

  SvarSlet
 4. æv bæv der var jeg ikke hurtig nok ;)

  SvarSlet
 5. Åh øv...jeg kom for sent. Elsker alle de tøj med Mariehøne ;)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...