torsdag, december 08, 2011

Babybulen


Normalt er det lidt svært at se min babybule, da jeg har en del fyld på maven i forvejen, men med et stramt trøje kan man se det bedre og runden viser sig nu at starte fra under brystet og buler ud. Til jer der ikke ved det, så betyder det ikke at babyen er i den øverste del af maven. Bulen der der fordi babyen og livmoderen skubber tarmene op og frem mod maveskindet. Så man kan ret faktisk mærke tarmenes varme og maden der passerer igennem. Babyen befinder sig stadig lige under navlen og er omkring 7-8 cm lang. På billedet er er jeg ser når jeg kikker ned, fødderne er der knapt nok.

Psykisk glæder jeg mig, og synes at 27 uger tilbage er rigtig, rigtig længe (på papiret), men jeg har en hverdag med en lille dreng og mand, tror jeg at det går temmeligt hurtigt. Fysisk er jeg ved at være ovre den komatøse fase som jeg var i de første 12 uger. Men jeg knækker mig oftere end da jeg ventede Max. Jeg har en høj kvalmetolerance, og kan se meget tis, bræk og lort uden at det rører mig, men nu hvor jeg er gravid, uha!! En lugt kan udløse kaskader af kvalme, så meget at jeg må konsultere Dr. Toilet. Eller bybussen der bumper lidt lovligt meget, så er jeg den der er ude af bussen som et lyn. Jeg går faktisk rundt med en lille plastikpose i tasken, som jeg kan brække mig i, hvis det sker ude i byen. Det er ret vildt.

Forhåbentlig har jeg ikke skræmt barnløse singleveninder fra at få børn. At være gravid er en af de største glæder, men jeg vil gerne fortælle sandheden. Graviditeten er ikke en hemmelig klub.

Du kan stemme om hvorvidt bønnen er en dreng eller en pige ude på højre side. Svaret får vi forhåbentlig sidst i januar 2012.

1 kommentar:

  1. Hehe...det samme her. Har også haft de 3 mdrs helvede m kvalme og ekstremt træthed. Det var sgu hårdt. Men nu er jeg bare i topform og er blevet et helt nyt menneske, at min mand næsten ikke kan genkende mig ;) så glæd dig til den tid :-)

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...