fredag, november 11, 2011

På mini-ferie med en masse bagageVi er ved at være klar til at tage til Sydfyn, vi glæder os allesammen og det er længe siden vi var der. Jeg glæder mig til at slappe af og sove, sove og ikke mindst sove. Der er bedsteforældre der heller end gerne vil tage sig af Max, Så vil jeg glæde mig til at læse "Norwegian Wood" af Haruki Murakami. Den mest hypede japanske forfatter jeg endnu har hørt om. Den hører på listen over "1001 bøger du skal læse inden du dør". Det var enten den eller Jonathan Safran Foers debutroman "Alt bliver oplyst".
Så har jeg også lidt garn med hvis nu jeg finder tid til det. Ja, det skal nok blive en god mini-ferie. Hav en god weekend til jer alle der kikker forbi herinde på bloggen. I næste uge venter indlæg nr. 1000 og en give away!

1 kommentar:

  1. Ha en dejlig weekend hos svigerfamilien. Godt du kan få sovet lidt. :)

    Malene

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...