lørdag, november 19, 2011

Nyd weekenden!


Skal se "The Walking Dead" om lidt på DR MAMA - håber at jeg kan lide serien, for jeg er generelt ikke til zombier.

Jeg kan fortsat godt lide at kikke på andres bryllupsbilleder, selv om det er over et år siden jeg blev gift. Den førhenværende Præsident George W. Bush' datter Lauren blev gift med David Lauren, svigerfaren er selveste Ralph Lauren. Smuk kjole, flot par og smukke billeder. All American Dream!

Er du til nisser eller bare jul i det hele taget, så tag ud til Torrild Julemarked, et shoppemekka med nisser, julemænd og rensdyr til billige priser. Biiillllliiiige siger jeg jer!

Jeg er ikke en af de extreme speltmødre, men min lille bønne skal gerne have blødt, superlækkert og gerne økologisk tøj, er der en dreng, genanvender vi selvfølgelig tøjet fra Max, men bønnen bliver et sommerbarn, hvor Max er født i efterårets tegn, Det hjælper ikke at klæde bønnen i strikket tøj, strømpebukser og flyverdragt i heden, Bønnen vil styrtsvede. Men en ting eller (10??) vil jeg gerne købe til den lille ny.

Jeg synes selv at jeg bruger meget tid foran nettet, og jeg vil gerne have mere familietid. Max er faktisk stor nok til at spille KLODSMAJOR! Det' ren nostalgi. Tror at jeg køber den til ham i adventsgaven.

Til ære for Mette der snart skal ind og se Mamma Mia, slutter vi indlægget af med noget musik med Meryl Streep i skønsang.
5 kommentarer:

 1. Ang mama Mia...
  Var inde og se filmen og den var god.
  Benny og aase og deres venner skal også ind og høre dem Mama Mia den 4 dec..så måske mødes din veninde Mette og dem den dag??

  SvarSlet
 2. Så teaterstykket Mamma Mia,
  hold fast, hvor var det en sublim teaterstykke virkeligt virkeligt godt og velspillet ... Silas gør det altså også super godt *smiler*

  SvarSlet
 3. Skal ind og se Mamma Mia en gang i dec glæder mig rigtig meget. Fik en billet i fødselsdagsgave så har ventet pænt længe

  SvarSlet
 4. Hedder Lauren så Lauren Lauren nu? :-)

  SvarSlet
 5. Torsten: Det ville virkelig være... Ja, åndssvagt!

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...