mandag, november 14, 2011

Indlæg nr. 1000 og et Give Away

1000 indlæg har jeg skrevet om stort og småt. Mest om Max, familien og os andre. Jeg har postet flere hundrede billeder af alt muligt mellem himlen og jorden. Det har været en beriget rejse at have en blog der har fulgt mig lige fra jeg var single (dengang havde jeg en 123hjemmeside), til jeg var kærester med Doug, sidenhen mor til skønne Max, blev færdiguddannet, gift og nu er der atter et nyt kapitel i mit liv som jeg skal gå i gang med, at være flerebørnsmor. Det er den vildeste rejse jeg har været på, og jeg har nydt hvert et sekund, både af glæder og sorger, og jeg vil for i alverden ikke undvære det. Det næste mål er så indlæg nr. 2000. Jeg håber at du fortsat er med på vognen. I anledning af indlæg nr. 1000 laver jeg verdens bedste Give Away. Nemlig det bedste jeg ved udover min familie er så bøger! Jeg kan ikke få nok af dem. Jeg samler, gemmer og bladrer i dem dagligt. I perioder læser jeg meget, andre gange har jeg fået nok af dem, så de bare står på reolen og pynter, men smide dem ud kan jeg ikke. Så heller give dem væk til andre der vil sætte pris på dem.


Tina Dalbøge, "Førstehjælp til fantasien". En fantastisk bog om at inspirere til at lave kreative ting ud af de ting du allerede har i dit hjem. Vatrondeller, grydesvampe, thefilter og hvad ved jeg. Hun har et fantastisk skabertrang og hun deler førstepladsen med min anden store helt, Shane Brox.

Rupert Isaacson, "Hestedrengen". En fars fantastiske kamp for at bringe sin søn væk fra den autistiske verden og ind i menneskenes verden. Ved hjælp af heste, en eventyrlig rejse over det ydre Mongoliet og stædigheden enhver må beundre uanset om man er forælder eller ej. Jeg har grædt store tårer, grinet og smilet over enhver sejr hestedrengen fik. Bogen er blevet omtalt i Oprahs bogklub i 2009 og dokumentarudsendelsen blev vist på Discovery Channel sidste år. Udsendelsen fik mig til at købe bogen, og nu vil jeg dele den med jer i denne fantastiske Give Away. Begge bøger er knitrende nye.

Det eneste du skal er at lægge en kommentar! Alle kan deltage, med eller uden blogs. Vinderen vil blive udtrukket søndag den 11. december kl. 12.00.

Vær rar at skrive i din kommentar din email adresse, hvis du ikke har en blog.

9 kommentarer:

 1. Ihh jeg vil gerne være med i legen. Skulle jeg være den heldige, så kan du fange mig på rikkeseidelin@gmail.com

  SvarSlet
 2. Åh lad os håbe vi kun blir 2 deltagere, så chancen øges :-P
  Er helt klart med - tinelind24@gmail.com

  Knus :)

  SvarSlet
 3. jeg er med!!! og jeg vinder hehehe!

  Maiken

  SvarSlet
 4. Så mindskes jeres chancer - piger - for nu hopper jeg med på legen! ;-)

  Helle - helleras80@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg vil også super gerne være med:-)

  SvarSlet
 6. Jamen det vil jeg da ikke gå glip af. regn bare med mig..hehe

  Kusine Malene (og du ved hvor du kan få fat på mig)

  SvarSlet
 7. Og foresten tillykke med blogindlæg nr. 1000!! Flot!!!

  Kusine Malene

  SvarSlet
 8. Prøver lykken og måske blir jeg klogere og krativ som dig.
  mor

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...