torsdag, november 10, 2011

Gammelt møder nyt 2


Så har jeg haft gang i symaskinen igen. Denne gang forvandlede jeg mormors bordløber til en pude. Den var lidt svær at sy, da stoffet er tykt "broderlærred" og broderiet er af brune uldgarn i forskellige nuancer.

Jeg brugte en rest mørkeblåt møbelstof, og ville egentlig lave en hospitallukning, men jeg forregnede mig. Jeg glemte at monteringspuden havde godt med fylde. Lukningen gabte op, så jeg syede knapper langs åbningen og lagde trenser af sammensyet skråbånd ved. Det fungerer fint, så det var en god feberredning.


Bordløberen kan jeg svagt huske at mormor lagde på det lave sofabord af palisandertræ om efteråret. Nu troner håndarbejdet fra fortiden frem i nutiden. Mere end 50-60 år efter de blev lavet. Så jeg har altid lidt af mormor med mig. En stille kvinde der var hjemmegående det meste af sit liv. Men hun havde håndarbejdets kraft i sig, som er smittet lidt af på Klejs' kvinder.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...