søndag, november 06, 2011

Det fortæller jeg også lige her...

Det er allerede ude på Facebook, men fortæller det lige her til dem jeg ikke er facebookvenner med. Doug og jeg er i lykkelige omstændigheder. Vi venter vores 2. barn til den 13. juni. Så jeg er med dagens dato 8 uger og 4 dage henne. Dvs. 2 måneder henne lige nu.Det holdt hårdt med at ikke fortælle det tidligere, for den første gang kunne jeg ikke holde det hemmeligt til længere end 5-6 uger henne. Men jeg er mere forsigtig nu hvor jeg er lidt ældre og tungere. Jeg er bange for at Fru Nemesis indhenter mig, hvis jeg fortæller det for tidligt. Men jeg vover det alligevel. Det er derfor jeg har været mere eller mindre inaktiv på bloggen, jeg er simpelthen træt med stort T. Jeg vil helst krybe sammen på sofaen og sove dagene væk. Jeg satser på at alt det soveri om dagen hører op, og at jeg bliver noget friskere når jeg om en lille måneds tid træder ind i 2. termin. Nej, det kan ikke ses endnu på mig, jeg har en dejlig blød  (læs: stor) mave, som en lille bule har gemt sig bagved, så jeg ser bare tyk ud som jeg plejer. Så jeg tror nok at jeg kunne have gået en måned til uden at man opdagede det.

Nå, men vi er i hvertfald glade og spændte, selv om det stadig er noget udefinibart for Max. Han er klar over at der er en baby derinde i mors mave, men det er ikke omdrejningspunktet i hans univers, meget forståeligt.

7 kommentarer:

 1. Stort til lykke. Det var da en skøn nyhed :-) Glæder mig til at følge med i et lille vidunder!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Hvor fantatisk dejligt at læse, stort tillykke!

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med den lykkelige begivenhed :-)

  SvarSlet
 4. hjertelig tillykke. tror nok det bliver en pige. hehe.
  John

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...