tirsdag, november 15, 2011

Andefødder og hegnspæle


Jeg elsker sko, ingen overraskelse. Men jeg hader, virkelig hader at prøve vinterstøvler. For jeg har andefødder og tykke lægge. Så alt hvad der er smart og højere end til mine ankler, dem gider jeg næsten ikke prøve. Der er andre kvinder der har sagt til mig at de også har tykke lægge, men at det alligevel er lykkedes dem at finde støvleskafte store nok til deres lægge. De har ikke mine lægge, mine er så store at dem inde i "kurvede kvinder" (en pænere omskrivning, men altså det betyder bare tykke kvinder med en BMI højer end 25) forretning inde i byen i ramme alvor har anbefalet mig at få støvlerne speciallavet i England. Min svigermor præsenterede mig så for andefødder støvler. Hun har et par i lidt mørkere brunt, og jeg tænkte at det slet ikke var så dumt. Tog ind i forretningen i Svendborg, og mindstsanden ikke om at jeg kunne få mine fødder nede i en par helt normale str. 39, uden at det klemte, og at skaftene går til op OVER mine ankler. Jeg var nærmest euforisk. Foeren er så varm, læderen så glat og blød, det hele er håndlavet og ja, jeg kan lovprise i en evighed. Men luksus koster også, var lidt tør i halsen og måtte lige blinke en par gange før jeg gav ekspedienten kortet og sige "på beløbet". Men jeg ælsker den, sover med den på, nå nej, men tæt på da! Jeg har allerede planlagt at ville købe et par lukket sko og et par sandaler derfra. Se mere på www.duckfeet.dk

Så er jeg f... klar til isvinteren, slipper for dybfrossent løbesko og billige skovhuggerstøvler fra Coop i år.

3 kommentarer:

 1. tja. det er surt at købe sko, når de koster så meget eller er virkelig besværeligt at få fat i.
  vær glad for at ikke have sko størrelse over 46. store fødder... masse af besvær. hehe.
  Men det er da dejligt at du fandt noget der passer dig og er ret behageligt.

  John

  SvarSlet
 2. Hvor meget måtte du komme af med? Er nemlig også interesseret :)

  SvarSlet
 3. I den forretning i Svendborg kostede den 1399 kr. Men prisen er vist 1499 kr. i gennemsnit.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...