lørdag, oktober 22, 2011

Nyd weekenden!

                                      Taget på en af de varme dage i oktober 2011

Når I læser dette indlæg så er vi i Legoland, og vi prøver helt sikkert en hel masse forskellige ting, hvis vores lille forsigtigper ellers tør. Det er første gang for Max, men også første gang for mig siden jeg sidst var en 12-13 år. Så jeg går da bestemt ud fra at Legoland er blevet en hel del mere omfattet end sidst jeg var der. Det er ikke andet at sige end nyd weekenden!

Dyrbørn er så nuttede, men de her er bare rigtig nuttet! Lige til at hænge op i børneværelset

Når det handler om små, uskyldige børn, er jeg den første til at vande høns, men "Brevet fra en dragemor" er virkelig hjerteskærende.

Bordeaux er åbenbart den nye sort, og hvis jeg havde penge, vil jeg gerne have den kjole!

Jeg har kun været i Christiana ganske få gange i mit liv, men jeg synes at det er en kulturarv der er værd at bevare. Køb en folkeaktie, det har jeg gjort.

Investerer i fremtiden, meld dine børn ind i DDU og hos DDL. Max er medlem begge steder, ingen tvivl herfra.

Vi slutter af med en gammel efterskolekammerat der gør det godt som sangskriver, i denne video lægger han tegn til. Han går under navnet Maathoven, kik efter ham på youtube!


1 kommentar:

  1. Hejsa :-)

    Jeg er totalt solgt -de billeder af dyrebørnene er simpelthen fantastiske!!

    Til gengæld magtede jeg kun at læse de første knap 10 linier af "brevet" -jeg kan simpelthen ikke rumme at børn bliver syge og dør, jeg ved det sker men jeg kan ikke tage det ind, kan ikke fatte at livet kan være så uretfærdigt!!

    God tur i legoland :-)

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...