fredag, oktober 21, 2011

Gammelt møder nyt


Da min mormor døde, arvede jeg en stak duge. Nogle af dem er pæne og stadig anvendelige, men andre var præget af store kaffepletter der sikkert var ældre end jeg. Hvad gør man så med dem? Ja, man syr simpelthen en pude. Min mormor har selv broderet disse røde blomster og den blå bort der indrammede blomsterne, engang da hun var en purung pige for mindst 70 år siden. De skulle da bevares for eftertiden, så jeg klippede de grimme kaffepletter af, kortede af så godt jeg kunne. Gav en ny frisk, blomstet bagside og syede et lynlås i. Jeg ved godt at mange bøvler med at sy lynlåse, men for mig har det aldrig været et stort problem, blot med lidt snilde og viljen til at den der kamp vinder jeg. Ikke mindst efter at jeg har prøvet Kirkesjovs DIY, så gik det endnu nemmere. Puden er 70 cm lang og 50 cm i højden. Desværre havde jeg ikke en monteringspude i den størrelse, så en mindre må gøre det indtil videre. Men er den ikke flot? Det er bestemt ikke den sidste gammelt møder nyt jeg vil lave.

2 kommentarer:

 1. Den er rigtig flot.
  godt fundet på.
  DEt er jeg glad for at se , at du værner om sådan nogle ting..
  mor

  SvarSlet
 2. Fedt at du kunne bruge min DIY :-) Og skønt resultat! Kh. Mette

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...