torsdag, oktober 13, 2011

Dødvande...

Vil sige at jeg stadig er i live. Men lige nu har jeg mistet lysten til at blogge. Men regner med at det kommer igen på et tidspunkt ind for den nærmeste fremtid. Har meget at tænke på i forbindelse med min økonomi og den MÅSKE uddannelse jeg forhåbentlig skal starte på til februar. Det er stadig meget tvivlsomt, og jeg er frustreret over det dødvande jeg er i.

Skal ud i 4 ugers forløb med coaching anbefalet (beordret...) af mit jobcenter. Men det er ok, jeg kender den coach efterhånden så godt og har haft glæde af hende før. Så det skal nok blive godt. Det er altid rart at vende tingene med en der ser på det hele med andre øjne.

Til sidst vil jeg gerne have at I gør mig den tjeneste at stemme på min skønne søn og min dejlige mand der er med i en konkurrence om det bedste smil. Det billede elsker jeg! Stem, stem, stem!


2 kommentarer:

 1. Kram til dig. Det er okay at være frustreret - sikke en situation. Jeg har stemt :)

  SvarSlet
 2. Åh, hvor er det surt - krydser fingre for og håber tingene snart vender for dig.
  Mange tanker og knus
  MetteI

  PS. Har da selvfølgelig stemt !

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...